Trans Mikaela pijpt zichzelf

a-d26Mikaela is een bloedmooie trans meid uit Bogota in Columbia en is 25 jaar. Dit sletje heeft een stel tieten waar je haast flauw van zou vallen zo mooi. Maar da’s nog niet alles. Haar pik is ook bijzonder groot. Nou ja, ik heb ze wel langer gezien hoor, maar het is echt zo’n mannelijke lul, wat heel bijzonder is bij een shemale. Als de donkerharige slet voor de cam zit, hoef je niet lang te wachten tot ze haar kunstje uit gaat voeren. Ze kan namelijk iets heel speciaals. Naast een super penis te hebben, is Mikaela ook nog eens bijzonder lenig. Het teefje zet de cam dan tussen haar benen en buigt haar bovenlijf naar voren en.. begint zichzelf gewoon af te zuigen! De eerste keer dat ik het zag, viel mijn mond open en keek ik met heel erg grote ogen naar mijn scherm. Was dit trucage of echt? Ik vroeg het teefje te zwaaien om te bewijzen dat het live was. En ja hoor, al zuigend aan haar eigen eikel zwaaide de tranny in de lens van haar sexcam. Ik heb nog nooit zoiets wonderbaarlijks gezien! Wat zal ze nog meer kunnen? Misschien weet ze wel een manier om zichzelf in haar mooie ronde kontje te neuken? Dat zal wel niet hoor. Maar ter compensatie wil ik mijzelf wel aanbieden. Dan kom ik gewoon achter haar zitten en terwijl zij al cammend aan haar dikke leuter trekt, zal ik haar van achteren te grazen nemen, Lijkt mij echt helemaal te gek. Ach ja, een man mag toch dromen, nietwaar?

naar alle webcams

Bekijk mijn Video

Sexy_bitch heeft opwindende klasse

a-d26Sexy_bitch is een echte dame. De klasse die ze uitstraalt is fenomenaal te noemen. De geilheid die ze met zich meebrengt overigens ook. Wan ook al zit ze daar iedere avond als een echte diva op je scherm naar je te loeren en je te versieren met haar sensuele blikken en heerlijke lichaam, daarachter zit een echte slet verscholen. Ze komt helemaal los als ze haar kleren langzaam uit gaat trekken, tot je haar haast niet meer ziet. Maar als je goed kijkt zie je haar wel. Daar, achter die enorme leuter die voor haar staat. Kloppend en rechtop staat hij op je te wachten. Je zou hem zo in je mond willen nemen, is het niet? Jammie. Ik weet dat ze ergens een heel erg leuke opblaaspop heeft liggen, die ze als een soort van grapje gaat neuken. Ze wil het dan altijd eventjes doen, maar uiteindelijk geniet ze er zelf zo van, dat ze het opblaasding helemaal kapot neukt. Letterlijk. Ze prikt er namelijk behoorlijke gaten in met die harde shemale pik van d’r. Maar wat scheelt het, zijn mag dat best doen/ Voor ons is het in ieder geval een plezier om naar te kijken. Toch zie ik haar liever zonder dat ding, want dan gaat ze heel secuur te werk. Ze speelt met haar pik en ook met haar kleine anus. Als je ziet hoe groot die buttplug is die ze erin steekt, je zou verwachten dat hij er bij haar mond weer uit komt zetten! Maar lekker is het wel!

Bekijk mijn Video

Shemale Andrea18 chat voor de webcam

a-d26Deze zalige brunette ken je misschien wel. Haar naam is Andrea (webcam naam Andrea18), ze is 20 jaar en woont in Leerdam. Het is een bijzonder mooie shemale, met speciale rondingen. Mischien heb je haar ooit wel eens in een sexfilm van Kim Holland gezien, waarin ze door bi – schierige Marcel in haar ronde kontje geneukt werd. Echt een aanrader om naar te kijken, want de vonken vliegen er vanaf en de pikken rammen er lustig op los. Veel mensen kennen Andrea zelfs alleen van de porno, zo heb ik laatst vernomen. Daarom is het zo fijn om jullie te kunnen melden dat Andrea18 haar mooie rondingen en harde pik ook op deze site laat zien. Deze bijzondere shemale chat iedere avond voor de webcam, laat graag haar blote billen en borsten zien en speelt tegelijkertijd lekker met haar harde pik. Andrea is gek op die leuter. Als het kon, vouwde de brunette hem tussen haar benen door en stak ze hem zo in haar eigen ronde kontje. Groot genoeg is hij wel, maar eenmaal hard buigt zelfs een vrouwenpik niet mee. Het geeft niets, zonder zichzelf anaal af te neuken is het ook genieten geblazen met deze heerlijkheid. Ik als bi man geniet van alles wat op mij af komt. Een strak staande pik die heerlijk wordt afgetrokken, een stel tieten waar ik mij eigen lul wel tussen zou willen drukken. Oh ja en natuurlijk dat zalige achterwerk, waar menig anaal dildo door verslonden wordt. Dat kan met speels gemak, want die Marcel in dat filmpje heeft haar anus flink uit liggen rekken. Naughty boy!

Bekijk mijn Video

Stephaniex trekt niet voor niks

a-d26Stephaniex is een geweldig mooie shemale met een behoorlijk grote pik tussen haar slanke benen. Iedere avond zit ze zich op de bank af te trekken, terwijl de webcam op haar gericht staat. Ze bekijkt zichzelf op het scherm en dat windt haar alleen maar meer op. Maar er is een goede reden waarvoor ze zo aan die heerlijke lange pik zit te sjorren. Natuurlijk ook omdat ze het lekker vindt, maar ze wil iets terug zien. Een andere lul die ook door een hand wordt pleziert, daar gaat ze voor. Het blonde snolletje vindt het namelijk zalig om samen met een wildvreemde kerel klaar te komen. Simultaanspuiten, een nieuwe Olympische sport. Ik heb het al eens geprobeerd hoor, maar ik geniet zo van haar mooie lekkere lichaam, ik ben gewoon veel eerder klaar. Ik wordt nou eenmaal ook een dagje ouder en als je het dan niet goed bijhoudt, gaat het al snel mis. Gelukkig zijn er nog genoeg jonge kerels die het wel samen met haar kunnen eindigen. Doe het, want de beloning die je daarna krijgt is echt waanzinnig opwindend. Als je het héél goed gedaan hebt, neemt ze je de privé chat in en daar… ik heb geen idee wat daar allemaal gebeurd, ik kom altijd te snel klaar, weet je nog?

Bekijk mijn Video

Spuitende shemale sperma cam

a-d26Sperma cam is een blonde shemale van 31 en ze woont in Boedapest. Maar toch kunnen wij Nederlandse kerels onder het chatten van haar waanzinnige lichaam genieten. Aangezien ze in Hongarije (zo heb ik mij laten vertellen, ik weet niet of het echt zo is) behoorlijk streng zijn wat shemales en alles wat ze doen zijn, moet ze haar ei toch voor een ander publiek kwijt. En wij Hollanders zijn niet zo moeilijk. Ik – en heel veel andere bi mensen – genieten er des te meer van. Ze voelt zich soms zelfs vereerd. Dan kun je haar ballen zelfs zien blozen. Als bedankje gaat het sletje dan natuurlijk met haar dikke pik spelen. Ik heb wel eens geprobeerd om haar aftrek tempo bij te houden. Lukte niet, kreeg er een lamme arm van! En aangezien ik geen blessure aan mijn trek arm wil krijgen, deed ik het meteen rustiger aan. Als ze gaat klaarkomen, dan kan je pas echt genieten. Want ze heet natuurlijk niet voor niets spermacam. Ze spuit een enorme hoeveelheid zaad uit die leuter, niet te geloven. Zoveel heb ik zelf het afgelopen jaar nog niet gespoten denk ik. Of ligt dat aan dat ik zo weinig sex heb, dat kan natuurlijk ook. Dat verklaart haar naam bijna helemaal. Ze heeft die naam ook, omdat ze de cam nog wel eens van zijn standaard weet te spuiten. Het is net een scherpschutter.

Bekijk mijn Video

Wild_menxo in haar reet geneukt

a-d26Als je naar de cam van Wild_menxo kijkt, dan vallen je misschien een paar dingen op. Ze is een lekker ding en ze heeft een pik tussen haar benen. En niet omdat ze geneukt wordt maar omdat het een tranny is. Maar dat is logisch, anders stond het mooie donkere meisje niet op deze website. Maar wat je niet zo snel ziet, is wat er bij haar billen tussen vandaan loopt. Een wit goedje. Ik zal het uitleggen. Voordat dit overheerlijke mokkel met zichzelf voor de cam gaat spelen, laat ze zich meestal even lekker in haar ronde reet neuken. Waarom? Geen idee, waarschijnlijk omdat het lekker is. Doet ze dit niet, dan hebben wij als kijkers bijzonder veel geluk, omdat ze het dan voor het oog van de camera gaat doen. En dan hebben we dubbele pret. Want niet alleen zien we dan hoe dit heerlijke sletje met haar pik gaat spelen, ook zien we hoe een enorme vleeslul diep tussen haar stevige, getrainde billen gestoken wordt. Dat is alles behalve afzien, want een beetje teder vrijen is voor Wild_menxo niets. Of hard pakken, of opzouten. Dat is zo ongeveer haar motto. Kan die gast wel vrede mee hebben denk ik.

Bekijk mijn Video

Lekker losgaan met hornyshe

a-d26Hornyshe is de meest waanzinnige shemale die ik ooit heb gezien. Als ik op zoek zou zijn naar en lekkere vrouw met een pik tussen haar benen om een avondje heel lekker mee van bil te gaan, dan zou ik haar zeker tegen willen komen. Maar goed, ik neem er ook wel genoegen mee dat ik haar zo op mijn scherm kan zien. Daardoor hoef ik niet op zoek, want zo kom ik letterlijk aan mijn trekken. Zalig om te zien hoe de 27 jarige slet uit Atlantico in Colombia haar bisexuele lijf verwent. Ze gaat echt helemaal los. Rijdend op dildo’s, op haar knieën met een vibrator tussen haar billen terwijl ze die dikke pik stevig aan het aftrekken is, dat soort dingen komen allemaal aan bod. En dan is ze nog maar aan het opwarmen. Want als ze echt losgaat, pakt ze alles wat er om haar heen ligt en steekt ze dat in haar fijne kleine anus. Zalig om te zien. En soms, aan het einde van haar sexchat, dan spuit ze over haar eigen dikke tieten heen. Ook heel naar om naar te kijken. Niet dus! Ik wil hier niet al haar sexy geheimen gaan onthullen, dus laat ik het hier maar bij. Ondertussen wens ik jou heel veel kijkplezier!

Bekijk mijn Video

De bloedmooie Pijpteef

a-d26De bloedmooie shemale Pijpteef (27) is single maar woont niet op zichzelf. Dit brengt allerlei geile momenten met zich mee, als het lekkere sletje voor de webcam verschijnt. Want er zullen momenten zijn dat ze er niet alleen zit. Soms komt er een lekkere huisgenote bij, die wel zin heeft in een harde trans pik tussen haar gezwollen schaamlippen. En daar heeft de donkerharige kanjer helemaal geen problemen mee. Ze neukt dat sletje dan het snot voor de ogen en vult werkelijk ieder gat! Vooral als ze anaal gaat is het genieten geblazen! Dank je dat het opwindend is om een vrouw te zien die door een groot geschapen kerel in haar kont geneukt wordt? Dan weet je niet wat je ziet als een goed uitziende shemale dat bij een heet sletje doet! Want ook al heeft Pijpteef een lul, ze is ook vrouw. En een vrouw weet wat een andere vrouw lekker vindt. Naast dames woont er ook nog een kerel bij haar in huis. En als die bij haar in de sexchat komt, dan weet je ook meteen waarom ze haar online naam gekozen heeft. Wat kan die donker gekleurde slet zuigen zeg, ongelooflijk. Diep in haar keel glijdt die leuter dan, alsof het niets is. Het gerucht gaat dat Pijpteef zichzelf ook af kan zuigen. Dat heb ik nog niet gezien, maar ik blijf vol verwachting naar haar sexshows kijken, in de hoop het ooit nog eens mee het mogen maken!

Bekijk mijn Video

Zohorny heeft grote zwarte pik

a-d26Mijn ex vrouw is er vandoor gegaan met een zwaar geschapen neger. Om precies die reden. “Hij heeft een joekel van een pik en daar kan ik veel meer van genieten dan van die kleine piemel van jou!” Dat waren letterlijk de laatste woorden die ze zonder een advocaat ertussen tegen mij zei. Ze zoekt het maar lekker uit met die gast, ik was haar toch al zat. Geldwolf dat het is. Deze situatie heeft er wel voor gezorgd dat ik de ruimte heb om mijn bisexuele gevoelens eens te gaan onderzoeken. En dat doe ik door bijvoorbeeld met lekkere shemale dames te gaan sexcammen. Ik weet daardoor ook meteen waarom mijn vrouw zo gek op donkere pikken is. Ik cam namelijk geregeld met de 31 jarige Zohorny uit Amsterdam. Zij is ook donker van huidskleur en heeft een leuter tussen haar benen waar ik zwaar van onder de indruk ben. Ik zag die pik voor het eerst en dacht toen dat hij al op volle sterkte was, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn. Want toen het sletje er aan begon te trekken, groeide hij tot een ontzettend groot formaat. Mijn mond viel er van open. Lekker vond ik het wel. Ik had wel zin in die pik, zou hem zo wel in mijn mond willen nemen. Maar aangezien dat niet tot de mogelijkheden behoorde, rukte ik mij er zalig op af. Toe vier keer aan toe. Ik ben zo intens klaar gekomen die keren, dat mijn lul er zeer van ging doen. Daardoor heb ik het mijn vrouw min of meer vergeven. En laat ik eerlijk zijn, ik ben ook wel een beetje jaloers op haar geworden.

Bekijk mijn Video

Anahi, een geile man in een vrouwenlichaam

a-d26Anahi (29 jaar oud) noemt zichzelf “een geile man in een vrouwenlichaam.” En wat mij betreft kan ze zichzelf niet beter omschrijven. Alhoewel het natuurlijk niet helemaal een vrouwenlichaam is. Kijk maar eens tussen haar benen. Daat zit het echte genot. Een heerlijke paal waar Anahi graag mee speelt. Liever heeft ze het dat iemand anders ermee speelt en daarom is ze lang niet altijd alleen voor haar sexcam te bewonderen. Regelmatig zit er een geile kerel (en soms zelfs ene vrouw) bij die haar pik flink laat genieten en daarbij de roodharige kanjer zelf natuurlijk ook! Dan wordt er hard aan getrokken, heerlijk en met veel spuug aan gezogen en als het een vrouw is die op “bezoek” is, dan gaat ze vol overgave op die dikke paal rijden. En dat alles voor de cam! Alsof ze zich nergens voor schamen. Hoeft ook niet, want het is heel natuurlijk en geweldig om naar te kijken. En om jezelf op klaar te maken natuurlijk. Ik kijk altijd met mijn vriend. Dan spelen we met elkaar tot we leeggespoten zijn. We zetten er zelfs hapjes bij en branden er wat romantische kaarsen bij af. Ook als Anahi alleen is, kun je van haar geweldige sexcapades genieten hoor. Ze heeft ssexspeeltjes genoeg in huis om het haarzelf heel erg aangenaam te maken!
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Geile Zuid Amerikaanse Monserrat

a-d26Monserrat. Jammie! Het is smullen geblazen als de 31 jarige Zuid Amerikaanse haar webcam aan heeft geslingerd. In de meest sexy pakjes zit ze daar, spelend met haar dikke pik en mooie ronde tieten. Ondertussen speelt ze ook nog eens met haar strakke anus. Het is echt niet te geloven hoe heet dat mij maakt. Je zult vast hetzelfde ervaren als je haar show aan het bekijken bent. Want wat ze doet, doet ze goed. Goed en vol overgave. Zo heeft ze en heel aparte dildo, speciaal voor anaal gebruik. Het is heerlijk om te zien hoe ze haar slipje uittrekt en aan haar lekkere penis haat sjorren en met haar andere hand die mooie borsten aam het masseren is. Dan gaat ze met haar benen wijd staan en laat ze zich over die anaaldildo zakken. Het is er zo eentje met van die grote zuignappen, waarmee je het ding aan de vloer kunt vastmaken. En dan maar rijden! Het apparaat is echt enorm, de eerste keer dat ik het zag, dacht ik dat het nooit zou passen. Dat kontje is toch veel te klein? Je zou allerlei rampen kunnen bedenken die gebeuren zouden kunnen. Niets van dat alles. Alsof ze niet anders deed, zo zakte haar anus er overheen. Wat een spektakel om naar te kijken zeg. Ik kwam er heel erg fijn op klaar en klikte vervolgens de webcam uit. Ik was moe en wilde naar bed. De volgende dag sprak ik een maat van mij, waarvan ik weet dat hij ook maar haar opwindende tranny sexshow had zitten kijken. En hij vertelde mij dat er later een man bij was gekomen, die zijn pik zo in haar keel duwde! Potverdorie, heb ik dat weer gemist! Sindsdien kijk ik iedere avond, maar die gast is er nog steeds niet bijgekomen. Zouhij mij in de maling hebben genomen? Maakt ook niet uit, solo is Monserrat ook al enorm geil om naar te gluren!
naar de webcams

Bekijk mijn Video

SexChatten met Shakurats

a-d26Dat was even een probleem. Ik zat te sexchatten met Shakurats, terwijl ik haar mooie shemale lichaam via haar webcam aan het bekijken was. Ik eerst in het Nederlands typen natuurlijk, maar ze stuurde mij alleen maar vraagtekens terug. Ik dacht slim te zijn door over te gaan op het Engels. Weer vraagtekens. Ik baalde. Ik wilde haar vragen langzaam voor mij te strippen, maar hoe kon ik het haar nou gaan vertellen, als ze geen woord begreep van wat ik schreef? In lichte paniek ging ik snel naar haar profielpagina en daar werd alles duidelijk. Het sletje spreekt alleen Frans! Ja zeg, als ik dat geweten had. Ik spreek zelf geen woord Frans, maar had daardoor wel de ideale oplossing gevonden. Ik zette mijn eigen cam aan en ging gekleed in beeld staan en trok heel langzaam mijn broek uit en wees toen naar Shakurats. Even dacht ze na en ineens had ze het door. Ze begreep mij! En jawel hoor, ze ging staan en begon op uiterst opwindende wijze voor de sexcam te stroppen. Vol ongeloof keek ik toe hoe haar mooie borsten in beeld kwamen. Ze draaide zich om en liet haar kleine slipje langzaam zakken. Snel rukkend zag ik een stel perfecte billen in beeld komen. Maar echt waanzinnig hard aftrekken deed ik pas, toen ze zich wederom omdraaide. Want toen zag ik het belangrijkste onderdeel van haar trans lichaam: Haar pik. Hij was al hard en drukte haar eigen cam haast van zijn plek. Ze moest gewoon een stap terug doen, zo groot was haar leuter. Maar lekker! Niet te filmen. Nou ja, bijna niet dan.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Tatis heeft meer dan grote tieten

a-d26Tatis is 29 en woont in Bogota, Colombia. Dat is hier een heel eind vandaan, maar gelukkig kunnen we haar van heel erg dichtbij bekijken door de webcam waarop we haar via deze site kunnen zien. Het is een waanzinnig mooie Colombiaanse shemale met overheerlijke tieten. Ik kan er uren naar kijken. Ik wilde dat de meiden waar ik mee naar bed ga zulke mooie borsten hadden, dat zou pas wat zijn zeg! Naast haar dikke tieten is er nog iets wat deze kanjer zo opwindend maakt. Want er is natuurlijk meer aan haar om van te genieten dan haar geile memmen. Haar ronde kontje is daar een heel goed voorbeeld van. Stel je toch eens voor dat jij je pik daar tussen zou mogen drukken. Je zou er nooit meer uitwillen denk ik, het zijn zo’n beetje de meest perfecte tranny billen denkbaar. Daarnaast is er natuurlijk nog iets. Juist! Haar pik! Ze is tenslotte een shemale. Je zou het haast vergeten als je naar haar bovenkant kijkt. Daar is ze namelijk op en top vrouw. Gaat de cam naar beneden dan zie je pas dat ze naast vrouw ook een echte kerel is met een paal waar veel mannen jaloers op zouden worden. Ik natuurlijk niet, met mijn dikke leuter (ahum) maar ik kan het mij voorstellen dat er mannen zijn die wel jaloers ozuden worden. Jaloezie is slecht voor je. Wat je beter kunt doen is kijken, genieten en vooral rukken op alle waanzinnig geile dingen die Tatis met haar hitsige Zuid Amerikaanse lichaam doet. Om te smullen!
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Analboor maakt je kontje ruimer

a-d26Als je ooit eens met een shemale, die je voor de sexcam hebt zien zitten af gaat spreken, weet dan goed waar je aan begint. Ik was ooit eens zo stoer om Analboor – een 24 jaar oude donkere slet uit Vaals – mee uit te vragen. En ze zei ja. Het was een hele leuke avond hoor, de mooie negerinnen tranny is echt waanzinnig grappig en heeft erg veel te vertellen. Diepe gesprekken met een dosis humor besprenkeld. Maar uiteindelijk kwamen we in bed terecht, waar we fantastisch hebben liggen neuken. Alleen had ik er geen idee van hoe enorm haar pik in het echt zou zijn. Als ik naar haar cam kijk, zie ik heus wel dat haar lul geen klein gevalletje is, maar in het echt was het toch behoorlijk slikken. Ik Wilde mij alleen niet laten kennen en zoog aan haar paal dat het een lieve lust was. En toen… toen wilde ze mij in mijn kontje neuken. Als bisexuele man ben ik wel wat gewend, maar niet zoiets enorms als wat Analboor tussen haar stevige benen had staan! Ze propte haar eikel diep bij mij naar binnen en ik schreeuwde het haast uit! Allemachtig wat werd ik uit elkaar getrokken. Het deed de volgende morgen nog zeer. Het neuken was verder lekker hoor, maar als ik had geweten ho enorm dik en lang haar pik is, dan had ik toch eerst met een buttplug mijn reet opgerekt. Ach ja, al doende leert men zeggen ze dan.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Transpussy kan geweldig spuiten

a-d26Transpussy is 45 en woont in Amsterdam. En ik heb een probleem. Niet met haar hoor, de donkergekleurde kanjer is alles behalve een probleem. Maar wel met hoe ik haar noemen moet. Ja, bij haar naam, zo slim was ik zelf ook nog wel. Maar is het nou een MILF? Want ze heeft die leeftijd wel. Of is het een SHILF? Een Shemale I Like To Fuck? Geen idee. Ik hou het er maar gewoon bij dat het een waanzinnig lekker ding is met een lul tussen de benen en een paar mooie memmen aan de bovenkant. Het soort vrouw waar ik helemaal op val. Dat ze een donkere huid heeft en gezet is, maakt het allemaal alleen maar beter, vind ik zelf. Lekker stevig en een heerlijk donker huidje, waar je het pas gespoten zaad zo goed op kunt zien. Laatst kwam ze heel erg intensief klaar. Ze had net een anaaldildo in haar kontje gestoken en was dat ding heftig snel in en uit haar anus aan het bewegen, terwijl Transpussy met volle vaart aan haar pik aan het rukken was. Ik deed hetzelfde trouwens, maar dan zonder anaaldildo. Mijn kontje is nogal gevoelig namelijk en ik heb een zittend beroep, geen goed idee dus. Maar omdat ze zo lekker bezig was, kwam ze heel erg heftig klaar. Later hoorde ik dat ze al twee weken lang niets lekkers meer in haar anus gehad had, dus dat verklaarde een boel. Het witte vrouwenzaad dat uit haar pik spoot ne op haar bruine huid terecht kwam, zag er zo lekker uit, ik kwam er spontaan op klaar, misschien nog wel heftiger dan de cammende tranny. Alleen spoot ik over mijn eigen broek heen, die op mijn enkels hing. Balen, ik had hem die ochtend schoon aangetrokken.
naar de webcams

Shemale Luc scheert zich voor de cam

a-d26Ik hou er zelf niet van om mij iedere morgen te scheren. Ernaar kijken vind ik nou wel weer leuk. Vooral als ik de 25 jaar oude Shemale luc het zie doen voor de cam. Deze kanjer heeft van haar probleem en deugt gemaakt. Het probleem is dat haar schaamhaar ontzettend hard groeit. Als ze deze morgen gaat scheren, heeft ze er in de middag alweer stoppels zitten. Zo erg is het. En aangezien deze tranny het heel erg geil vindt om haar sexy lichaam voor de cam te showen, scheert ze haar schaamhaar er iedere ochtend online af. Lekker veel schuim op haar ballen en om haar vrouwelijke penis heen en dan heel voorzichtig met een scherp mesje alles eraf halen, terwijl ze zichzelf aan het aftrekken is. Ik trek mij dan natuurlijk ook af. Het is dan ook waanzinnig geil om naar te kijken, dat zal je vast wel begrijpen. Daarnaast heeft Shemaleluc een ontzettend goede timing. Want op het moment dat dit sletje het schaamhaar en al het schuim helemaal weggeschoren heeft, komt ze kreunend klaar. Dan zit ze weer onder het witte spul. Gelukkig heft ze altijd een handdoekje bij de hand. Vorige week was ik zo stoer om mij tegelijk met deze hete shemale te scheren. Ook ik zette mijn cam aan. Kon ze mooi meekijken. En ik sneed mij in mijn zak. Bloeden dat het deed! Ze klikte mijn schermpje meteen dicht.
naar de webcams

De grote tieten van shemale Penelope4u

a-d26Penelope4u heeft echt een gigantisch grote lul, alleen valt dat helemaal niet op. Dat komt, omdat ze twee tieten heeft, die nog vele malen groter zijn. Echt. Heb je al eens met deze 28 jarige kanje uit Bogota (Columbia) zitten cammen? Nee? Nou, dan zou ik dat maar eens gauw gaan doen, want je zult onder de indruk zijn. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik meestal naar shemale cams kijk, omdat ik naar die lekkere leuters die dit soort vrouwen hebben wil kijken. Ik ben niet bi en hou er niet van om naar kerels te kijken, maar naar vrouwen met pikken wel. Alleen bij Penelope4u heb ik daar soms gewoon geen zin in! Ik zie liever hoe ze met haar enorme grote tieten aan het spelen is. Er een vibrator tussen steekt en het ding op trillen zet, zodat haar borsten lekker heen en weer gaan bewegen. Ik krijg al een stijve als ik er nu zo over praat. Zalig. Toch is haar dikke penis ook de moeite waard om naar te kijken hoor. Helemaal als ze een vriendje over de vloer heeft, die ze tijdens het sexcammen in zijn strakke reet neukt. Dan zie je ineens hoe groot haar pik daadwerkelijk is. En horen doe je het ook, want de gast die ze veelal neukt kan gillen als een keukenmeid! En dan moet je haar enorme memmen toch eens heen en weer zien schudden als ze die gast live uit elkaar trekt. Arme ziel. Ik wou dat ik zijn plaats in mocht nemen.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Shemale Diosa komt voor de webcam spuitend klaar

a-d26Ik vind het heel erg geil als een vrouw spuitend klaarkomt. Het is een beetje een kliederboel maar dat kun je altijd weer schoonmaken. De 21 jaar jonge Diosa geeft aan het spuitend klaarkomen een geheel andere dimensie. Nou ja, ook weer niet, wij mannen doen het altijd al op die manier. Inderdaad, Diosa is een shemale. En wat voor eentje. Ze is gek op seks voor de webcam en daarom heeft dit mooie donkerblonde sletje ook een sexcamshow. Ze zit daar niet voor Jan met de korte achternaam, ze wil sexen. Lekker geilen voor een handvol mannen, maar liever meer natuurlijk. Als het aan haar lag deed ze het gewoon publiekelijk. In een winkelcentrum of zo. Maar ja, dat geeft dan weer allerlei problemen en daar zit het sletje nou ook weer niet op te wachten. Cammen is het dus geworden, bijna hetzelfde. Ze rukt zich stevig af terwijl ze met haar kontje en enorm lekkere tieten speelt en aan al haar sexspeeltjes zuigt, voordat ze die in haar bolle reet steekt. Dan ragt ze haar speeltjes met grof geweld in en uit haar lekkere anus, tot ze – jawel! – wild en flink spuitend klaarkomt. Het vrouwenzaad schiet alle kanten op. Wat een genot om naar te kijken. Ik weet alleen niet hoe ze dat zaad met zoveel kracht uit die shemale pik laat schieten. Zou ik toch ook wel eens willen doen. Gewoon je vrouw van top tot teen onderspuiten. Zalig toch?
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Neuk anaalschat in haar kontje

a-d26Als je na het cammen met anaalschat zin in seks zou hebben en je haar dus wel eens flink zou willen afpalen, dan weet je dat je haar in haar kontje moet pakken. Niet alleen omdat ze als shemale geen kutje heeft, maar omdat ze gewoon gek op kontje neuken is. De donkere 24 jaar jonge Arnhemse slet wil alles in haar reet hebben. Als het groot, dik en stevig is, mag het er bij haar naar binnen gestoken worden. Dat laat ze ook zien als ze aan het sexcammen is. Pollepels, telefoons, dildo’s en haar eigen vuist (ja, echt!) worden er zo naar binnen geschoven. En dat alles terwijl ze met die donkere leuter van haar aan het spelen is. Ze zeggen dat negers enorme lullen hebben. Daar wet ik niets van af. Wat ik wel weet is dat shemale negerinnen dat wel hebben! Allemachtig wat heeft Anaalschat een joekel van een pik staan! Ik droom er stiekem van om door een tranny anaal ontmaagd te worden, maar liever niet door die enorme leuter van deze slet. Daar moet ik toch echt wat meer ervaring voor hebben denk ik. Als ik haar zo in de sexchat bezig zie, moet ik er toch niet aan denken dat ding als eerste in mijn reet geschoven te krijgen. Mijn pik in haar reet steken, daar zou ik nou weer geen problemen mee hebben.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Shemale Marylin_ts is extreem voor de cam

a-d26De Groningse Marylin_ts is een fenomeen als je het over transsexuele vrouwen voor de webcam hebt. Ze is al jaren bekend door haar ontzettend extreme shows. Niet zozeer dat ze heel erg ver gaat en dat ze andere mensen of zichzelf pijn doet – als je die dikke buttplug die ze in haar reet stopt niet meetelt – maar eerder omdat ze aan verschillende fetisj dingen doet. Een hele bekende daarvan is de schoenen fetisj. Daar is de 37 jaar oude donkerharige slet erg goed in. Ze likt aan laklaarzen en ook aan de stiletto hakken die eronder zitten. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Ze trekt haar shemale pik ook af over die geile glimmende dingen en steekt de hak met regelmaat in har strakke kontje. Ik wil niet teveel gaan verklappen, anders verpest ik alle verrassingen die ze voor het publiek in petto heeft. Maar wat ik je nog wel mee zou willen geven is dit. Als je een echte vrouw wilt zien, moet he moet naar al die jonge geile tienermeiden, milfjes of wat dan ook gaan kijken, maar moet je bij shemale Marylin_ts zijn. De enige vrouw met een pik die je als een echte kerel kan laten voelen. Stel jezelf voor haar open en je zult meer genieten dan je ooit voor mogelijk had durven houden.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Shemale Tatianahot, de blonde webcam godin

a-d26Tatianahot is toch wel één van mijn favoriete shemale cammeiden. In alle jaren dat ik de sexcamwereld afstruin, ben ik nog niet zo heel vaak een meisje tegen gekomen, die zo ontzettend opwindend is als deze blonde camgodin. Het gaat niet eens alleen om haar lichaam. Het gaat over alles eromheen. De manier waarop ze elegant voor de webcam zit, voordat ze met zichzelf begint te spelen. Dit transsletje heeft een uitstraling waar je behoorlijk van onder de indruk kunt raken. En dat mot ik. Laat je meeslepen in de trance die zij creëert. Want als je dat doet en ze begint met haar mooie slanke lichaam te spelen, dan kun je er bijzonder veel van gaan genieten. Hoe ze haar stevige lul aftrekt is echt waanzinnig. Met heel veel klasse en gevoel. Je zou denken dat dit niet zou kunnen bij iets simpels als aftrekken. Daar kom je wel op terug als je Tatianahot bekeken hebt. Ze sleept je helemaal mee in haar act, laat je dingen voelen die je nog nooit voor een shemale voelde. Dan gaan de billen en tieten ook nog eens bloot en gaat ze pas echt los! Chinese ballen, dildo’s en andere geile speeltjes worden in haar reet gepropt, terwijl ze haar lekkere stevige tietjes aan het masseren is, dit afwisselend door met haar pik te spelen. En Tatianahot gaat net zo lang door tot iedereen in haar chatroom is klaargekomen. Inclusief zijzelf natuurlijk.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Hotlatino laat je scherm smelten

a-d26Hotlatino is zo ongelooflijk lekker, dat als je naar de shemale aan het kijken bent, je scherm nog wel eens oververhit zou kunnen raken. Je zou eigenlijk beschermende kleding moeten dragen om deze mooie slet te kunnen bekijken. Een fantastisch mooi koppetje, heerlijk lijf met volle borsten en een dikke vette leuter, wachtend tussen haar mooie lange benen. Maar vergeet vooral dat zalige kontje niet. Want naast het spelen met die dikke pik, laat ze haar kontje zeker niet ongemoeid. Daar steekt ze meer dan regelmatig een dikke anaaldildo naar binnen, alsof het niets is. Hoe dikke hoe beter lijkt het wel. En dat terwijl deze trans slet zo’n strakke anus heeft. Dat is ook logisch, ze is pas 26 jaar dus de rek is daar nog lang niet uit. Zalig om naar te kijken hoe ze voor de sexcam met haar dikke leuter speelt. Kijk haar eens rukken, zittend op haar knietjes. Haar kontje draait ze naar het scherm toe en terwijl we kunnen kijken naar die waanzinnige latino (of is het nou latina, moeilijk te zeggen bij een shemale) pik die tussen haar benen wordt afgerukt, zien we tegelijkertijd zo’n enorme dildo tussen haar fijne geile billen glijden. Man o man, de keren dat ik op dat beeld ben klaargekomen zijn niet meer te tellen. Ik heb vaker op haar sexcamshow gespoten dan op de tieten van mijn vrouw. En daar ben ik echt heel erg vaak op klaar gekomen. Ze heeft namelijk enorme borsten, hoewel die lang niet zo lekker zijn als de manwijf tieten van Hotlatino! Nog zo’n voordeel aan dit mooie exemplaar.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Transsexuele Asiantrans met geile blik

a-d26Asiantrans is een transsexuele dame waar ik helemaal voor gevallen ben. Het komt door haar blik. Op één of andere manier kan ze mij helemaal haar webcam show inzuigen door mij recht aan te kijken. Nou weet ik ook wel dat ze niet alleen naar mij kijkt en ook naar alle andere mannen die haar aan het bekijken zijn, maar zo voelt het niet. Eenmaal in de blik van de 24 jarige slet gevangen uit Manilla gevangen, ben ik om. Verkocht. Kan ik niets anders meer doen dan mijn lul hard maken en rukkend loeren naar mijn scherm. Gelukkig denk ik er nog wel aan om de gordijnen dicht te doen (ik heb een achterbuurvrouw die bij mij naar binnen gluurt) dus kan ik vrij met mijn leuter spelen. Dan gaan de kleren van de Aziatische shemale uit en ben ik helemaal niet meer te stoppen. Zou er nog een kans zijn geweest mij van het scherm weg te halen , dan is die op dat moment helemaal verdwenen. Is ook niet gek natuurlijk, kijk eens wat een waanzinnig lijf deze kanjer heeft. Ik vind haar dan ook de ideale combinatie. Asian en tranny. Ga deur aan deur vragen waar je zoiets geils kunt vinden. De meeste mensen zullen “de cam van Asiantrans” als antwoord geven, dat weet ik vrijwel zeker. En daarin hebben ze helemaal gelijk. Hoe zij met haar vrouwelijke pik speel, daar kan menig man nog iets van leren. Dus het is niet alleen bijzonder opwindend om naar te kijken, ook steken wij kerels er nog iets van op. Goed om te onthouden voor als we betrapt worden door onze vrouwen. “Wat ben jij nou aan het doen?” Dan kun je mooi zeggen: “Niets schat, ik ben slechts aan het leren hoe ik beter kan aftrekken.” Of ze erin zal trappen is natuurlijk een tweede. Beter dat je niet betrapt wordt dus. Stiekem van Asiantrans genieten is misschien nog wel veel opwindender.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Sexcammen met tranny Geilstuk

a-d26Allemachtig mensen, wat zijn shemales toch waanzinnig om mee te sexcammen. Je hebt meteen alles in huis. Tieten, een kont en een pik. Voor een bi man of vrouw is dat natuurlijk een droom die uitkomt. Genieten van een paar tieten terwijl de tranny zich aan het aftrekken is! Wat een zalige combinatie. Als je écht top genieten wilt. Dan moet je met de 23 jarige Geilstuk uit den Haag gaan cammen. Ja, zij heeft niet alleen een stel heerlijke borsten hangen, maar ook een pik waar je u tegen zou moeten zeggen. Dat doe je niet, want dat staat natuurlijk raar, maar je begrijpt wat ik bedoel. Gisteren nog zat ik met Geilstuk te chatten en ik zag dat ze haar pik aan het meten was door hem naast een dildo te houden. Die legde ze dan weer weg, greep een nieuwe dildo en schoot steeds weer in de lach. Ik was toch eigenlijk wel benieuwd naar waarom ze zo aan het lachen was en vroeg het haar gewoon. ‘Iedere dildo kan niet tippen aan de grootte van mijn leuter,’ schreef ze mij. Ik was onder de indruk en toen ik haar vroeg het mij nog eens te laten zien, zag ik het ook. De lul van dit manwijf was fenomenaal groot! Ze had zelfs twee handen nodig om haar eigen vrouwenlul af te trekken. Ik ken mannen die er jaloers op zouden zijn. Ikzelf bijvoorbeeld. Maar om mijzelf de put niet in te praten, hou ik daar maar over op en kijk ik liever naar het geile stuk hard vlees tussen de benen van deze wonderbaarlijk lekkere shemale.
naar de webcams

Bekijk mijn Video

Sheratrans op geile ontdekkingsreis

a-d26De 37 jaar oude Sheratrans is een redelijk nieuw webcammodel. En een genot om naar te kijken. Ze is nog een beetje aan het ontdekken waar ze het meest van kan genieten als ze zo met haar blote kont en tieten voor de cam zit, maar dat komt vast wel goed. De ontdekkingsreis die ze maakt is waanzinnig. Met anaaldildo’s spelen, haar pik aftrekken en soms wat klemmen op haar volle zak zetten, dat zijn een paar dingen die ze zo nu en dan uitprobeert. Mijn eigen zak doet al gauw zeer als ik naar die klemmen kijk. Maar Sheratrans kickt op een beetje pijn. Mag wel hoor, het is wel heerlijk om naar te kijken, zolang ze maar niet te ver gaat. Dat zit vast wel goed. Het is heel erg leuk om te zien hoe haar geile kijkers het sletje een beetje op weg proberen te helpen door aan te geven waar ze zelf opgewonden van raken. Dat probeert ze dan ook uit. Er was zelfs een kerel ide zei dat hij er opgewonden van werd als hij de shemale camdames mocht neuken. Daar trapte ze gelukkig niet in. Ik ken die gast en heb hem wel eens via de webcam gezien.. Daar wil je toch echt niet mee in bed belanden. Zelfs niet als je wanhopig bent. Met Sheratrans daarentegen wel! Dat zachte ronde kontje en die zalige borsten! Oh jeetje ik wordt al geil als ik er aan denk! Tijd voor mij om even af te koelen. Koude douche zal hopelijk helpen!

naar de webcams

Lily_tv maakt er een happening van!

a-d26Als de 30 jaar oude Lily_tv uit Antwerpen gaat cammen, dan maakt ze er een hele happening van. Ze zet de muziek aan en brengt je helemaal in de stemming. Beetje Marvin Gaye en Barry White, je kent het wel. De traditionele slaapkamermuziek. Dan dimt ze het licht, genoeg om het aangenaam te maken en om nog steeds alles te kunnen zien. Want dat is wel heel erg belangrijk. Als je namelijk helemaal in de stemming gebracht bent, gaat het sletje echt beginnen. Lekker strippen bijvoorbeeld. Is ze erg goed in. Dat heeft ze dan ook jaren gedaan. Niet eens om het geld maar gewoon, omdat ze het opwindend vond. Als ze het voor de cam doet, straalt de passie er dan ook vanaf! En dat is nog niet alles. Want zijn de kleren uit, dan voelt Lily_tv zich pas echt op haar gemak. Dat kun je ook meteen zien aan die harde paal die ze tussen haar mooie lange benen heeft staan. Het is diezelfde paal waar ze vervolgens vol passie aan gaat rukken. Lang en hard. Ondertussen leest ze alle geile berichten en verzoekjes in haar chatroom, die ze allemaal uit probeert te voeren. Maar dat lukt niet altijd. Het zijn er ook zo veel. Een handige tip is om haar te vragen iets in haar kontje te steken. Iets groots en diks heeft haar voorkeur, Daar komt ze namelijk sneller van klaar. En niet alleen sneller, ook harder. Het zaad spuit zo door de kamer heen! Als dat gebeurt, richt het donkerharige teefje haar pik zoveel mogelijk op zichzelf, zodat er veel op haar lekkere tieten terecht komt. Dan tilt ze die op en likt ze het warme vrouwenzaad er kreunend van af.

naar de webcams